Πύρρος Δήμας: Η εξομολόγηση για τα τρία παιδία του

10:22 - 13/12/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκούντ» μίλησε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος μίλησε για την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο και τα παιδιά του. «Σε κάθε μου...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πύρρος Δήμας: Μια Αφροδίτη για τον Ολυμπιονίκη

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Αθήνα. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Ιερά Οδός. Τα αυτοκίνητα φτάνουν νωχελικά στην είσοδο του NOX, ενός ανανεωμένου χώρου ψυχαγωγίας με αισθητική σύγχρονου κοσμοπολίτικου κλαμπ.

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τράγκας: Τα νεότερα για την υγεία του

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Μαρίνα Τσικλητήρα. Έχετε πει ότι η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σας δεν δεν σας άλλαξε οπτική. Υπάρχει κάτι που φοβάστε; Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr The post Σπύρος Παπαδόπουλος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του με τον καρκίνο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»