Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Ζητάω συγγνώμη, θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει» δήλωσε ο 31χρονος
14:18 - 13/12/2021
Με τη φράση «ζητάω συγγνώμη», ο 31χρονος συζυγοκτόνος εξέφρασε τη μεταμέλειά του για τον ξυλοδαρμό που οδήγησε στον θάνατο την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους, κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης, ενώ νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή, ζήτησε την επιβολή της τιμωρίας που […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 29χρονης – “Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει”
Προφυλάκιση του 31χρονου μέχρι να οριστεί δικάσιμος. "Είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ενώ έκανε χρήση κάνναβης συστηματικά" δήλωσε η συνήγορος του συζυγοκτόνου.
Το άρθρο Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 29χρονης – “Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΖητά συγγνώμη τώρα ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης: Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει
Τη μεταμέλειά του για τον ξυλοδαρμό που οδήγησε στον θάνατο την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους, εξέφρασε ο 31χρονος συζυγοκτόνος κατά την έξοδό του από τα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr"Ζητάω συγγνώμη, θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει" δήλωσε ο 31χρονος της Αλεξανδρούπολης
Με τη φράση «ζητάω συγγνώμη», ο 31χρονος συζυγοκτόνος εξέφρασε τη μεταμέλειά του για τον ξυλοδαρμό που οδήγησε στον θάνατο την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους, κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης, ενώ νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή, ζήτησε την επιβολή της τιμωρίας που του αξίζει και όχι επιείκεια.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr