Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το σχόλιό του για τον Αντώνη Κανάκη

07:04 - 14/12/2021

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη στάση του Αντώνη ΚανάκηΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί της Τρίτης μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή θέλησε να πάρει θέση , σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε με...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αρναούτογλου: Έξαλλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Τι είπε για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη

Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη. «Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγια. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αισχίστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Αυτό με ξεπερνάει, δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Δεν έχω μιλήσει με τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες