Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παίρνει θέση για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου- «Έχει συμβεί στην κοπέλα μου»
08:20 - 14/12/2021
Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day. To μοντέλο δε δίστασε να τοποθετηθεί για
To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παίρνει θέση για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου- «Έχει συμβεί στην κοπέλα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Έχει συμβεί στην κοπέλα μου (Βίντεο)
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μάσησε τα λόγια του και η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλου του θυμίζει ότι έζησε η κοπέλα του.
Διαβάστε το στο Ράδιο Αρβύλα: Αφαίρεσαν την καρέκλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το πλατό
Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έχουν αποκαλυφθεί δηλώνοντας και ο ίδιος σοκαρισμένος. Μάλιστα, όπως ανέφερε, λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται όλοι, η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή όπως ήταν προγραμματισμένο αλλά θα επανέλθει μετά τις γιορτές. Μάλιστα, μετά την χθεσινή απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ εκνευρισμός του Αλεξάνδρου για τον Παναγιωτόπουλο: "Έχει συμβεί και στην κοπέλα μου. Είναι άνανδρο"
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για το ανάλογο θλιβερό περιστατικό που έχει βιώσει η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζει η κοπέλα – θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου» (vid)
Η κοπέλα που έπεσε θύμα των ενεργειών του Στάθη Παναγιωτόπουλο, αποκαλύπτει πως σκέφτηκε να βάλει τέλος στην ζωή της λόγω της διαρροής ερωτικών τους στιγμών.
Το άρθρο Συγκλονίζει η κοπέλα – θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στη ζωή μου» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr