GNTM 4: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το σόου λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό
10:28 - 14/12/2021
Μετά από μια πολύ απαιτητική διαδικασία., ένας παίκτης από το GNTM είδε την πόρτα της εξόδου. Ποιος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό;. Η Ειρήνη. Όπως είπε η ίδια «έναν βήμα πριν από τον τελικό έφυγα. Είναι αμαρτία». Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε: «Φεύγω πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. […]
The post GNTM 4: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το σόου λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
GNTM: Το καυτό φιλί της Όλγας και του Στυλιανού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό
Όλγα, Κωνσταντίνος και Κυβέλη τα έδωσαν όλα στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM. Σε μία από τις χθεσινές δοκιμασίες τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν φλερτάροντας με επαγγελματίες μοντέλα. Η παραγωγή ετοίμασε μια έκπληξη όπου εκτός από τους επαγγελματίες έφερε στο σετ και τρεις πρώην παίκτες, που ο καθένας είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τους φιναλίστ. Ένας από αυτούς ήταν και ο Στυλιανός (Ντίνος και Αγάπη οι άλλοι δύο) που όταν είχε αποχωρίσει είχε αποκαλύψει ότι έχει σχέση με την Όλγα. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί και η Όλγα λίγα δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο κλικ έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στον αγαπημένο της! Η τελική βαθμολογία χθες βρήκε την Κυβέλη να προηγείται με 74 βαθμούς,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grGNTM 4: Δείτε video απόσπασμα από τον μεγάλο τελικό
Το πρώτο μέρος του τελικού του GNTM 4 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Διαβάστε το στο neolaia.gr