Αυτά είναι τα πέντε λαχανικά που ωφελούν περισσότερο όταν είναι μαγειρεμένα

15:42 - 15/12/2021

Ωστόσο, ορισμένα είδη αποδεικνύονται πιο υγιεινά αν τα καταναλώσουμε μαγειρεμένα καθώς έτσι απελευθερώνουν περισσότερα από τα θρεπτικά τους συστατικά. Εδώ χρειάζεται να διευκρινιστεί πως τα πιο κοινά λαχανικά, όπως για παράδειγμα το μαρούλι, το λάχανο και το αγγούρι που συχνά καταναλώνουμε στις σαλάτες μας χρειάζεται να παραμείνουν ωμά και να τρώγονται ακατέργαστα καθώς το βράσιμο ή ψήσιμο αλλοιώνει κάποιες από τις βιταμίνες τους και φυσικά την πλούσια γεύση τους. Ωστόσο, σήμερα θα εστιάσουμε σε εκείνα τα λίγα λαχανικά τα οποία είναι πιο ωφέλιμα για τον οργανισμό μας αν τα καταναλώσουμε αφού τα έχουμε μαγειρέψει και επεξεργαστεί. 5 λαχανικά που είναι καλύτερα να καταναλώνουμε μαγειρεμένα Καρότο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις