Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο δικηγόρος αδερφός του – «Δεν θα τον εκπροσωπήσω»
16:18 - 15/12/2021
Ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στο T-live, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη διαρροή προσωπικών
To άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο δικηγόρος αδερφός του – «Δεν θα τον εκπροσωπήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο δικηγόρος αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου – «Δεν θα τον εκπροσωπήσω»
Ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στο T-live, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη διαρροή προσωπικών στιγμών με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα. Ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι δικηγόρος και όπως υποστηρίζει δεν θα τον εκπροσωπήσει σε αυτή την υπόθεση, καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα τους βρίσκονται σε άσχημη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο δικηγόρος αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Δεν θα τον εκπροσωπήσει
Ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη διαρροή προσωπικών στιγμών με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα Ο αδερφός…
Διαβάστε το στο politik.grΑδερφός Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε» - Γιατί παρότι δικηγόρος δεν θα τον εκπροσωπήσει
Αδερφός Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε» - Γιατί παρότι δικηγόρος δεν θα τον εκπροσωπήσει
15/12/2021
Ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που είναι και δικηγόρος, χαρακτήρισε απαράδεκτο το ότι ο παρουσιαστής δημοσιοποίησε ερωτικά βίντεο της πρώην συντρόφου του. Ανέφερε πως δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος την υπόθεση και πως έπεσε από τα σύννεφα, ενώ ξεκαθάρισε πως για συναισθηματικούς λόγους δεν μπορεί να τον εκπροσωπήσει νομικά. Πάντως, είπε πως θεωρεί τη συγγνώμη του ειλικρινή.
«Ειλικρινά σας μιλάω δεν ήξερα καθόλου για την υπόθεση. Ενδεχομένως είχε διστάσει ν’ απευθυνθεί σ’ εμένα παρ’ ότι είμαι πολλά χρόνια δικηγόρος. Πραγματικά δεν ξέρω τι ν
Διαβάστε το στο filathlos.gr