Φώτιος Πατσουράκος: Καταρρέει η ιδιωτική ΠΦΥ - Να μάς δεχτεί ο υπουργός Υγείας

06:50 - 16/12/2021

Η έκκληση που κάνουν οι ιδιώτες γιατροί της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και τι αναφέρουν στο iEidiseis.Δραματική έκκληση κάνουν οι ιδιώτες γιατροί της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να κάνει μαζί τους διάλογο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, και όχι να τούς ανακοινώσει απλά τι αποφασίστηκε για αυτούς χωρίς αυτούς στο θέμα του clawback. Αλλιώς καλούν τα μέλη τους σε αγωνιστική ετοιμότητα για κινητοποιήσεις. «Είμαι 67 ετών, είναι 10 το βράδυ κι ακόμα δουλεύω. Μέχρι σε σπίτια πήγα σήμερα να εμβολιάσω κόσμο διότι οι υπόλοιποι γιατροί δεν προλάβαιναν. Και να το κάνω. Πανδημία έχουμε. Αλλά όχι να μου πάρει το 2022 το 50% των εσόδων μου… Πως θα πληρώσω τους γιατρούς του πολυιατρείου μου;»… Σχεδόν συγ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά