«Βρίσκω σέξι την Μαρίνα Πατούλη όπως όλοι οι Έλληνες»
09:00 - 16/12/2021
Την αδυναμία του στην Μαρίνα Πατούλη εξέφρασε, μεταξύ άλλων, γνωστός Έλληνας σε βραδινή του έξοδο όπου και τον «συνέλαβαν» οι […]
The post «Βρίσκω σέξι την Μαρίνα Πατούλη όπως όλοι οι Έλληνες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βλάσης Χολέβας: Βρίσκω σέξι την Μαρίνα Πατούλη, όπως όλοι οι Έλληνες
Ο Βλάσης Χολέβας σε μία απρόσμενη δήλωση για την Μαρίνα Πατούλη. Τον θαυμασμό του στην Μαρίνα Πατούλη εξέφρασε ο Βλάσης Χολέβας σε βραδινή του έξοδο, όπου και δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Λίγο αργότερα η Μαρίνα Πατούλη έδωσε την δική της απάντηση. «Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν την Μαρίνα Πατούλη και σέξι και θελκτική ... Περισσότερα
To άρθρο Βλάσης Χολέβας: Βρίσκω σέξι την Μαρίνα Πατούλη, όπως όλοι οι Έλληνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Βρίσκω τη Μαρίνα Πατούλη σέξι όπως όλοι οι Έλληνες»
Σέξι χαρακτήρισε τη Μαρίνα Πατούλη ο γνωστός σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας, για να προσθέσει ότι «όλοι οι Έλληνες τη βρίσκουν και σέξι και θελκτική και όμορφη». «Τον Βλάσση Χολέβα τον θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες της Αθήνας», ήταν η δική της απάντηση. «Είναι φίλη μου πολλά χρόνια. Είχαμε μιλήσει για να τη ντύσω μερικές φορές. Συζητάμε κάποια πράγματα που θα τα μάθετε σε λίγο καιρό», είπε ο Βλάσσης Χολέβας όταν ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Πατούλη. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε: «Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες τη βρίσκουν και σέξι και θελκτική και όμορφη». «Τον ευχαριστώ! Με τον κ. Χολέβα βρισκόμαστε αρκετά συχνά γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό. Ούτως ή άλλως εγώ ελεύθερη εί
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr