Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»
10:18 - 16/12/2021
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM. Το όμορφο μοντέλο και […]
The post Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δέχθηκα πολλές φορές αρνητική κριτική - Έχω κλάψει και σκέφτηκα να τα παρατήσω (Βίντεο)
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μιλάει για την καριέρα του και την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί.
Διαβάστε το στο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»
Το μοντέλο μιλάει για την καριέρα του και την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»
Για τον μεγάλο τελικό του GNTM, που θα γίνει σε λίγες ημέρες, προετοιμάζεται πυρετωδώς η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.
Διαβάστε το στο thebest.grΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είχα φτάσει σε σημείο να κλαίω και να θέλω να τα παρατήσω»
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τη νέα της φωτογράφιση και η κάμερα του Star ήταν εκεί. Το
To άρθρο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είχα φτάσει σε σημείο να κλαίω και να θέλω να τα παρατήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»
Μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα που έχει κάνει εκτός Ελλάδας, τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί καθώς και στην οικογένειά της.
Η κριτής του ριάλιτι μόδας επέστρεψε στην Ελλάδα για το ριάλιτι μόδας και προσπαθεί να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο τα επίδοξα μοντέλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismini Papavlasopoulou (@ismini_mini)
«Τα πρώτα μου Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες ήμουν εγώ, η γάτα μου και λίγοι φίλοι. Θυμάμαι να τρώω πατάτες στους σταθμούς καθώς πήγαινα στα κάστινκ», θυμήθηκε.
«Οι δικοί μου είχαν αποδεχθεί ότι θα
Διαβάστε το στο pronews.grΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είχα φτάσει σε σημείο να κλαίω και να θέλω να τα παρατήσω»
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε τη νέα της φωτογράφιση και η κάμερα του Star ήταν εκεί. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την πορεία του στο μόντελινγκ αλλά και την φετινή εμπειρία του GNTM. «Η πρόταση από το GNTM με ξάφνιασε, δεν την περίμενα καθόλου και είμαι πολύ δεμένη με την ομάδα. Νομίζω ότι έχει πάει πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: «Έχω κλάψει και έχω σκεφτεί να τα παρατήσω»
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Οι δικοί μου είχαν αποδεχθεί ότι θα φύγω για το εξωτερικό γιατί ήξεραν ότι το ήθελα και ήδη εργαζόμουν ως μοντέλο στην Ελλάδα».
Διαβάστε το στο pagenews.grΙσμήνη Παπαβλασοπούλου: Έχω κλάψει κι έχω σκεφτεί να τα παρατήσω – ΒΙΝΤΕΟ
Η νέα κριτής του GNTM Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μίλησε στην κάμερα για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα της, καθώς και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί. Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε στα πρώτα Χριστούγεννα, που πέρασε στο εξωτερικό. «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα στο Λος Άντζελες ήμουν εγώ, η γάτα […]
Διαβάστε το στο dete.gr