Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε Μουνιέ
18:57 - 27/12/2019
Ο Αντονί Μουνιέ υπέγραψε στον Παναιτωλικό μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, που δεν έχει κάνει φέτος επίσημη συμμετοχή, ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του Αγρινίου.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ
Ο Αντονί Μουνιέ που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Γάλλος, που ανήκε στον Παναθηναϊκό...
Διαβάστε το στο ZouglaΣτον Παναιτωλικό επίσημα ο Μουνιέ
Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού - «Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε το στο Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση
The post Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΥπέγραψε στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ
Παίκτης του Παναιτωλικού με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα (27/12) ο Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει καταγράψει εφέτος καμία επίσημη συμμετοχή, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΟριστικό: Στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ
Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα είναι πλέον ο Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε από καιρό συμφωνήσει με τα «καναρίνια» και σήμερα βρέθηκε στο Αγρίνιο, όπου όχι μόνο διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του, αλλά και ανακοινώθηκε. Ο 32χρονος άσος που μέχρι πρότινος ανήκε στον Παναθηναϊκό και κουβαλά μία μεγάλη και πετυχημένη καριέρα σε Γαλλία και Ιταλία, τέθηκε άμεσα στη διάθεση του Μάκη Χάβου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Αντονί Μουνιέ είναι από σήμερα και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020 και άρχισε προπονήσεις. Σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναιτω
Διαβάστε το στο filathlos.grΕπίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Μουνιέ
Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού - «Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε το στο to10.grΟ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε Ολαϊτάν
Ο Μάικλ Ολαϊτάν αποχώρησε από τον Απόλλωνα Πόντου και θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής με την φανέλα του Πανσερραϊκού.
Διαβάστε το στο to10.gr