Πάπας Φραγκίσκος: Έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Κώστα Μπακογιάννη

11:44 - 17/12/2021

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ευχαριστήρια επιστολή του Πάπα Φραγκίσκου στον Κώστα Μπακογιάννη

Τις θερμές ευχαριστίες του, μέσω προσωπικής επιστολής, εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα, αλλά και την απονομή του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλεως τον Αθηνών, που αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση της πόλης. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής μου όπως και για την ευγενική σας χειρονομία να μου απονείμετε το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών, σε συνέχεια της Λειτουργίας στο Μέγαρο Αθηνών. Μια ευγενική χειρονομία που με τίμησε βαθύτατα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Πάπας Φραγκίσκος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Κώστα Μπακογιάννη

«Θα σας μνημονεύω στις προσευχές μου για το σημαντικό σας έργο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Ποντίφικας. Το άρθρο Ο Πάπας Φραγκίσκος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Κώστα Μπακογιάννη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό