Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021 – Άγιος Σεβαστιανός

13:02 - 17/12/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΓ/ 19 – 29 – 19 ομοία εστί κόκκω σινάπεως, όν λαβών άνθρωπος έβαλεν εις κήπον εαυτού καί ηύξησε καί εγένετο εις δένδρον μέγα, καί τά πετεινά τού ουρανού κατεσκήνωσεν εν τοίς κλάδοις αυτού. 20 Πάλιν είπε Τίνι ομοιώσω τήν βασιλείαν τού Θεού; 21 ομοία εστί ζύμη, ήν λαβούσα γυνή έκρυψεν εις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγέλιο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 – Σαββάτου πριν τα Χριστούγεννα

Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021. Σάββατο προ των Χριστουγέννων. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Σεβαστιανός ο Μάρτυρας. Η Αγία Ζωή και οι συν αυτοίς Μάρτυρες. Κατά Λουκά: Οι παραβολές του κόκκου του σιναπιού και του προζυμιού. Η στενή θύρα. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 – Σαββάτου πριν τα Χριστούγεννα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

18 Δεκεμβρίου – Άγιος Σεβαστιανός

Ο Άγιος Σεβαστιανός γεννήθηκε στα Μεδιόλανα της Ιταλίας, το 250 με 256 μ.Χ. Οι γονείς του τον ανέθρεψαν με μεγάλη χριστιανική επιμέλεια. Το άρθρο 18 Δεκεμβρίου – Άγιος Σεβαστιανός εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πρωτοσέλιδα για το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Τι αναφέρουν στα πρωτοσέλιδα οι αθλητικές εφημερίδες για τις 18 Δεκεμβρίου Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο