Ναταλία Δραγούμη: Πήρα ρόλο χάρη σε γυμνόστηθη φωτογραφία μου

13:06 - 17/12/2021

Ναταλία Δραγούμη: H ηθοποιός αποκάλυψε πως εξαιτίας μιας φωτογραφίες της, βρέθηκε με ρόλο στη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία»Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Δραγούμη: Πήρα τον ρόλο με αφορμή μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου που είχε δημοσιευτεί σε περιοδικό

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ναταλία Δραγούμη και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά του Mega, «Μάνα είναι μόνο μία» όπου πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Μαίρης Χρονοπούλου. Η Ναταλία Δραγούμη εξήγησε πώς την επέλεξαν τότε για το ρόλο της Λιάνας. «Πώς πήρα τον ρόλο στο μάνα είναι μόνο μία; Τελείωσα το Εθνικό, πήγα στο Παρίσι, γύρισα μετά από δύο χρόνια, είχα φίλο τον γνωστό φωτογράφο Γιώργο Καλφαμανώλη, κάναμε διακοπές στην Ύδρα και με είχε βγάλει μια γυμνόστηθη φωτογραφία την ώρα που έβγαινα από τη θάλασσα. Με παίρνει ο Γιώργος και μου λέει “Γίνεται ένα καινούριο περιοδικό, να βάλουμε τη φωτογραφία αυτή που είσαι γυμνόστηθη που βγαίνεις

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Πήρα ρόλο χάρη σε μια φωτογραφία μου που ήμουν γυμνόστηθη με στρινγκ»

Σε συνέντευξή της η Ναταλία Δραγούμη μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη συμβουλή που της είχε δώσει η Μαίρη Χρονοπούλου στους πρώτους της ρόλους αλλά και τη γυμνόστηθη φωτογραφία που της είχε χαρίσει ρόλο σε σειρά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη κυρία του κινηματογράφου και τη συνεργασία τους στη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία». «Πήρα τον ρόλο της κόρης, με αφορμή μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου που είχε δημοσιευθεί σε περιοδικό της εποχής. Με είδαν εκεί και με ζήτησαν για τον ρόλο. Το μαγιό μου τότε ήταν στρινγκ και χωρίς από πάνω. Τώρα μου φαίνεται τρελό, τότε ζούσα σε μια άλλη σφαίρα. Μου λέγανε ότι ζω σε ένα πύργο», είπε χαρακτηριστικά για το ρόλο της στη σειρά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ναταλία Δραγούμη: Πήρα ρόλο χάρη σε γυμνόστηθη φωτογραφία μου που είχε δημοσιευτεί

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πώς έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία»

Διαβάστε το στο news.gr

Ναταλία Δραγούμη: "Πήρα τον ρόλο στη σειρά "Μάνα είναι μόνο μία" με αφορμή μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου"

Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τη Μαίρη Χρονοπούλου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες