Αλλαγές δρομολογίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα Χριστούγεννα
15:48 - 17/12/2021
Αναλυτικά τα δρομολόγια. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι, λαμβάνοντας υπόψη την αναμενόμενη μείωση της επιβατικής κίνησης της περιόδου των Χριστουγέννων 2021 και παράλληλα, με γνώμονα τη διατήρηση των δρομολογίων που…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ασφάλιση: Πλήρης οδηγός για ξέγνοιαστα Χριστούγεννα
Το ygeiamou.gr σας παρουσιάζει τις βασικές καλύψεις που εγγυώνται ασφαλή Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, μακριά από ανεπιθύμητους μπελάδες
Διαβάστε το στο Γιατί δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα
Προσπαθώ να σκεφτώ ποιος είναι αυτός που δεν του αρέσουν τα Χριστούγεννα. Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο μίζερος, τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ, ήρωας του Ντίκενς. Έκανα χθες αυτή τη δημοσκόπηση στο λογαριασμό μου στο Instagram και στην ερώτηση «Σου αρέσουν τα Χριστούγεννα» το 85% απάντησε Ναι! Δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα. Δεν […]
Το άρθρο Γιατί δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΟι αλλαγές δρομολογίων σε τρένα και Προαστιακό λόγω Χριστουγέννων
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι, λαμβάνοντας υπόψη την αναμενόμενη μείωση της επιβατικής κίνησης της περιόδου των Χριστουγέννων 2021 και παράλληλα, με γνώμονα τη διατήρηση των δρομολογίων που εξυπηρετούν σε μεγαλύτερο βαθμό το επιβατικό κοινό, τροποποιεί την κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου και των προαστιακών γραμμών. Αναλυτικά: ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 885 αναστέλλεται...
Source
Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu