Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε... γραμματόσημο! (ΦΩΤΟ)

16:48 - 17/12/2021

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε... γραμματόσημο! (ΦΩΤΟ) 17/12/2021 Με τόσες διακρίσεις που έχει φέρει στην πατρίδα του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκτησε το δικό του γραμματόσημο στη Σερβία! Χθες επισημοποιήθηκε η κυκλοφορία του και ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο εξέφρασε μέσω social media την ευγνωμοσύνη του: «Είναι τιμή που απέκτησα το δικό μου σερβικό γραμματόσημο. Ευχαριστώ τη γενναιόδωρη πατρίδα μου για αυτό το σπάνιο δώρο! Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα συνεργαστούμε με τη σερβική ταχυδρομική υπηρεσία για το ίδρυμά μου πάνω σε πρότζεκτ, για να έχει κάθε παιδί την ευκαιρία να πηγαίνει στο βρεφονηπιακό σταθμό. Είμαι ευγνώμων σε όσους δούλεψαν για αυτό. Τ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Πλέον έχει το δικό του γραμματόσημο στη Σερβία

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έλαβε ακόμη μια τιμή από την πατρίδα του τη Σερβία. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου έγινε… γραμματόσημο στη χώρα του. Επιπλέον, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του ιδρύματός του και της σερβικής ταχυδρομικής υπηρεσίας προκειμένου να βοηθήσουν παιδιά που το έχουν ανάγκη. «Είναι τιμή που απέκτησα το δικό μου σερβικό γραμματόσημο. Ευχαριστώ τη γενναιόδωρη πατρίδα μου για αυτό το σπάνιο δώρο! Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα συνεργαστούμε με τη σερβική ταχυδρομική υπηρεσία για το ίδρυμά μου πάνω σε διάφορες δραστηριότητες και εγχειρήματα ώστε να έχει κάθε παιδί την ευκαιρία να πάει στο βρεφονηπιακό σταθμό», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Τζόκοβιτς έγινε γραμματόσημο στη Σερβία

Μεγάλη διάκριση για τον Τζόκοβιτς ο οποίος και επίσημα πια έγινε γραμματόσημο στη χώρα του. The post Ο Τζόκοβιτς έγινε γραμματόσημο στη Σερβία appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Έγινε» γραμματόσημο στη Σερβία (φώτο)

Ο κορυφαίος τενίστας  Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε γραμματόσημο στην πατρίδα του, τη Σερβία. Ο Ν. Τζόκοβιτς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την τιμή αυτή μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Είναι τιμή που απέκτησα το δικό μου σερβικό γραμματόσημο. Ευχαριστώ τη γενναιόδωρη πατρίδα μου για αυτό το σπάνιο δώρο! Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι το ίδρυμά μου θα συνεργαστεί με τη σερβική ταχυδρομική υπηρεσία  πάνω σε projects, ώστε κάθε παιδί να έχει την ευκαιρία να πάει σε βρεφονηπιακό σταθμό. Είμαι ευγνώμων σε όσους δούλεψαν για αυτό. Τώρα εγώ και η Γέλενα Τζόκοβιτς θα δώσουμε μερικά γραμματόσημα στα παιδιά μας στο σπίτι για να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη» έγραψε χαρα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τζόκοβιτς: Βγήκε γραμματόσημο με τη μορφή του

Η κυβέρνηση της Σερβίας τίμησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την προσφορά του στον σέρβικο αθλητισμό παρουσιάζοντας σειρά γραμματοσήμων με θέμα τον θρύλο του τένις

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «έγινε» γραμματόσημο στη Σερβία

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, απέκτησε πλέον το δικό του γραμματόσημο στη Σερβία όπως έγινε γνωστό. Άλλη μία... The post Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «έγινε» γραμματόσημο στη Σερβία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)