Νικολέττα Καρρά: Δεν μπορεί να θέλουμε να γίνουμε γνωστοί και μετά να ενοχλούμαστε που ασχολούνται με τη ζωή μας

04:24 - 18/12/2021

Η Νικολέττα Καρρά ήταν καλεσμένη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (17/12) στο After Dark με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, την καραντίνα, το #MeToo, για να κληθεί αργότερα στο Εξομολογητήριο να απαντήσει σε… πιπεράτες ερωτήσεις. Για την καραντίνα: «Στην πρώτη καραντίνα δεν πέρασα άσχημα. Πέρασα όμορφα. Κοιμόσουν χωρίς ενοχές, αφού δεν είχες άλλη επιλογή». Για την ηθοποιία: «Ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησε η αναζήτηση για τα επαγγελματικά μου. Ανέβαινα στις καρέκλες και τραγουδούσα. Μεγαλώνοντας επειδή ήμουν καλή μαθήτρια σπούδασα φιλολογία και μετά έκανα υποκριτική». Για την εμφάνιση: «Η εμφάνιση δεν είναι εισιτήριο για τη δουλειά μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολέττα Καρρά: Δεν μπορεί να θέλουμε να γίνουμε γνωστοί και μετά να ενοχλούμαστε που ασχολούνται με τη ζωή μας

Τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για το 50-50 – το #MeToo και την πολιτική Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά χτες στην εκπομπή After Dark, με παρουσιαστή τον Θέμη…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας