Νικολέττα Καρρά: Δεν μπορεί να θέλουμε να γίνουμε γνωστοί και μετά να ενοχλούμαστε που ασχολούνται με τη ζωή μας
04:24 - 18/12/2021
Η Νικολέττα Καρρά ήταν καλεσμένη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (17/12) στο After Dark με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, την καραντίνα, το #MeToo, για να κληθεί αργότερα στο Εξομολογητήριο να απαντήσει σε… πιπεράτες ερωτήσεις. Για την καραντίνα: «Στην πρώτη καραντίνα δεν πέρασα άσχημα. Πέρασα όμορφα. Κοιμόσουν χωρίς ενοχές, αφού δεν είχες άλλη επιλογή». Για την ηθοποιία: «Ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησε η αναζήτηση για τα επαγγελματικά μου. Ανέβαινα στις καρέκλες και τραγουδούσα. Μεγαλώνοντας επειδή ήμουν καλή μαθήτρια σπούδασα φιλολογία και μετά έκανα υποκριτική». Για την εμφάνιση: «Η εμφάνιση δεν είναι εισιτήριο για τη δουλειά μας.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικολέττα Καρρά: Δεν μπορεί να θέλουμε να γίνουμε γνωστοί και μετά να ενοχλούμαστε που ασχολούνται με τη ζωή μας
Τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για το 50-50 – το #MeToo και την πολιτική Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά χτες στην εκπομπή After Dark, με παρουσιαστή τον Θέμη…
Διαβάστε το στο politik.gr