Διαδικτυακή προβολή από την Αιμιλία Μπουρίτη

17:18 - 18/12/2021

Με τη διαδικτυακή προβολή του βίντεο έργου «Αγροτικά αποτυπώματα Αστροπύργου/Η Ποντιακή κουλτούρα» κλείνουν στις 21 Δεκεμβρίου, για τη φετινή χρονιά, οι δυναμικές δράσεις που διοργανώθηκαν από την εικαστικό, performance artist Αιμιλία Μπουρίτη, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος «Αμολή», Ένα Συλλογικό Έργο στην Αγροτική, Μεταβιομηχανική, Πολυπολιτισμική Κοινότητα του Ασπροπύργου, του οποίου... The post Διαδικτυακή προβολή από την Αιμιλία Μπουρίτη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία από την Ι.Μ. Κιλκισίου (ΦΩΤΟ)

Σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου η χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία του Περιφεριακού Τμήματος Ερυθρού Τμήματος Κιλκίς με την συνδιοργάνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Το άρθρο Εθελοντική Αιμοδοσία από την Ι.Μ. Κιλκισίου (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]