Η προειδοποιητική επιστολή της δικηγόρου της πρώην συντρόφου στον Σ.Παναγιωτόπουλο
20:36 - 18/12/2021
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά αναμένει την εκδίκαση τηw υπόθεσης η οποία της έχει δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα.
Η δικηγόρος της Σταυρούλα- Αντιγόνη Π. Πριλή πριν από λίγη ώρα έστειλε επιστολή-ειδοποίηση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην οποία γράφει τα εξής:
«Όπως έχει καταστεί γνωστό, έχω αναλάβει την Υπεράσπιση και Νομική Εκπροσώπηση της καταγγέλλουσας στην υπόθεση κατά Ευσταθίου Παναγιωτόπουλου. Με την ως άνω ιδιότητά μου, και προκειμένου : να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω προσβολή της τιμής , υπόληψης και εν γένει της προσωπ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επιστολή-προειδοποίηση της δικηγόρου της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Δεν επιτρέπεται…
Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει δημιουργήσει τεράστια ψυχολογικά προβλήματα. Η δικηγόρος της Σταυρούλα- Αντιγόνη Π. Πριλή πριν από λίγη ώρα έστειλε επιστολή-ειδοποίηση προς όλα τα […]
The post Επιστολή-προειδοποίηση της δικηγόρου της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Δεν επιτρέπεται… appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr