Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η 30χρονη πρώην σύντροφός του ξεσπά: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»
09:00 - 19/12/2021
Η 30χρονη σήμερα κοπέλα, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
To άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η 30χρονη πρώην σύντροφός του ξεσπά: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του – «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»
«Πάντα μου άρεσαν οι Ράδιο Αρβύλα, ήμουν φαν της εκπομπής και θα σας πω ότι είχα μία ιδιαίτερη συμπάθεια για το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, για τον οποίο ήξερα ότι ήταν φιλόζωος αλλά και γενικά έδειχνε αξιοπρεπέστατος. Έτσι του ζήτησα και βγήκαμε μία φωτογραφία» παραδέχεται η 30χρονη μιλώντας στον Βασίλη Γούλα και στην Λίνα Κεκέση […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεσπά η πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»
Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεσπά μετά τον διαδικτυακό εφιάλτη που βιώνει. Τον Φεβρουάριο του 2019 μετά την ανακάλυψη των ερωτικών της βίντεο στο διαδίκτυο, η 30χρονη κατέθεσε μήνυση για τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες της που είχε εντοπίσει σε λογαριασμούς-κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου Η 30χρονη πρώην σύντροφός του αναφέρει: «Πάντα μου άρεσαν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞέσπασε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Τρώει στις ταβέρνες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»
Ξέσπασε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Τρώει στις ταβέρνες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»
19/12/2021
Η 30χρονη κοπέλα, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τον διαδικτυακό εφιάλτη και την online κακοποίησή της που ξεκίνησε μετά τον χωρισμό τους.
«Πάντα μου άρεσαν οι Ράδιο Αρβύλα, ήμουν φαν της εκπομπής και θα σας πω ότι είχα μία ιδιαίτερη συμπάθεια για το πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, για τον οποίο ήξερα ότι ήταν φιλόζωος, αλλά και γενικά έδειχνε αξιοπρεπέστατος. Έτσι του ζήτησα και βγήκαμε μια φωτογραφία» παραδέχεται η 30χρονη, μιλώντας για την τραγική περιπέτεια που βιώνει.
«Βέβ
Διαβάστε το στο filathlos.grΣτάθης Παναγιωτόπουλος – Η 30χρονη πρώην σύντροφός του ξεσπά: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»
Η 30χρονη σήμερα κοπέλα, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μιλά σήμερα στο Πρώτο Θέμα για τον διαδικτυακό εφιάλτη και την online κακοποίησή της που ξεκίνησε τρεις μήνες μετά από τον χωρισμό τους. «Πάντα μου άρεσαν οι Ράδιο Αρβύλα, ήμουν φαν της εκπομπής και θα σας πω ότι […]
The post Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η 30χρονη πρώην σύντροφός του ξεσπά: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr