Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

12:24 - 19/12/2021

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει ότι ο πολυαγαπημένος της πατέρας βρισκόταν To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου | Το μήνυμα της στο Instagram για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

Τι ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα της;

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

H Κατερίνα Καινούργιου με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του πατέρα της. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή». Η ίδια είχε μλήσει για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της μέσα από τ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Κυριακής, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τα καλά νέα σχετικά με την περιπέτεια υγείας του πατέρα της. Η παρουσιάστρια, χωρίς να δίνει πολλές πληροφορίες, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογείται για την περιπέτεια υγείας του με τον καρκίνο

"Τότε είχα πει, ήρθε άραγε η ώρα μου; Ε, μάλλον ήρθε, τι να κάνουμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι, τελειώνουν" ανέφερε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα για την υγεία του πατέρα της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τα καλά νέα σχετικά με την περιπέτεια υγείας του πατέρα της. H παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» δημοσίευσε μια μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Κυριακής. Η Κατερίνα Καινούργιου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα για την υγεία του πατέρα της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της