Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό

16:05 - 19/12/2021

Ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Βέρτης νοσεί από κορονοϊό, ο ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο […] The post Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωσή του με κορονοϊό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Βέρτης: «Ο Covid με πρόλαβε δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου»

Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram ενημέρωσε ότι νόσησε  πολύ ήπια

Διαβάστε το στο

O Νίκος Βέρτης μιλάει για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Βέρτης...

Διαβάστε το στο Zougla

Νίκος Βέρτης – Πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωση με κοροναϊό – «Με πρόλαβε δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου»

Μακροσκελή ανάρτηση μετά τη διάγνωση

Διαβάστε το στο

O Νίκος Βέρτης μιλάει για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Βέρτης με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει. Ο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Νίκος Βέρτης, μετά τη διάγνωση ότι νοσεί από κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Βέρτης: «Σε δύο ημέρες θα έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου» – Τι είπε μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου. Έκανα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Βέρτης: Η εξομολόγηση μετά τη διάγνωση με κορονοϊό – Τι συμπτώματα έχει;

Ο Νίκος Βέρτης ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ότι νοσεί από κορονοϊό, το απόγευμα της Κυριακής To άρθρο Νίκος Βέρτης: Η εξομολόγηση μετά τη διάγνωση με κορονοϊό – Τι συμπτώματα έχει; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Βέρτης: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με κορονοϊό 'Θα έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου' [Εικόνα]

Νοσεί με κορονοϊό ο Νίκος Βέρτης - Πότε επιστρέφει το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πρώτη ανάρτηση του Νίκου Βέρτη μετά τη διάγνωση με κορωνπϊό

Θετικός στον κοροναϊό διεγνώσθη ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, με το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται να ανακοινώνει πως θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο. Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, ο Νίκος Βέρτης έγραψε πως η covid-19 τον πρόλαβε, δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε «Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου. Έκανα τεστ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νίκος Βέρτης: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

Ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Βέρτης νοσεί από κορονοϊό και οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται, αναβάλλονται, ο τραγουδιστής έστειλε το πρώτο μήνυμα. Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, ο Νίκος Βέρτης έγραψε πως η covid-19 τον πρόλαβε, δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη τρίτη δόση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Βέρτης: Η ανάρτηση του μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

«Με πρόλαβε δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου», γράφει σε ανάρτησή του ο Νίκος Βέρτης που διεγνώστει θετικός στον κορονοϊό.Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης διεγνώσθη θετικός στον κοροναϊό, με το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται να ανακοινώνει πως θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο. Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, ο Νίκος Βέρτης έγραψε πως η covid-19 τον πρόλαβε, δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε «Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νίκος Βέρτης: Πρώτη ανάρτηση μετά τη διάγνωση με κορωνοϊό - «Με πρόλαβε δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου»

Μακροσκελή ανάρτηση μετά τη διάγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Βέρτης: «Ο Covid με πρόλαβε δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου»

Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram ενημέρωσε ότι νόσησε  πολύ ήπια Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται θα παραμείνει κλειστό αυτό το Σαββατοκύριακο. Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, ο αγαπημένος τραγουδιστής έγραψε πως ο κορωνοϊός τον […] The post Νίκος Βέρτης: «Ο Covid με πρόλαβε δύο μέρες πριν την τρίτη δόση του εμβολίου» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο