Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Έγινε δυσφήμιση χωρίς κανέναν λόγο»

23:46 - 19/12/2021

Συνέντευξη στον Βασίλη Σκουντή και στο SPORT24 έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις και δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.«Υπήρξε υπερβολή εκ μέρους εκείνων που το εισέπραξαν. Υπάρχουν πολλές εκδοχές γι’ αυτό που είπα κι εγώ το πιστεύω και το στηρίζω μέχρι και τώρα. Εμένα μου αρέσει πολύ η […] The post Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Έγινε δυσφήμιση χωρίς κανέναν λόγο» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, έγινε δυσφήμιση»

Συνέντευξη στο SPORT24 παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς...

Διαβάστε το στο Zougla

Ξεσπά ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, έγινε δυσφήμιση»

Συνέντευξη στο SPORT24 παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις και δηλώσεις που έχει κάνει κατά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, έγινε δυσφήμιση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Σκουντή και στο SPORT24 μίλησε μεταξύ To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, έγινε δυσφήμιση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, έγινε δυσφήμιση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Σκουντή και στο SPORT24 μίλησε μεταξύ άλλων για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις και δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στα social media αλλά και για το τι πιστεύει τελικά για το εμβόλιο. «Έχει περάσει από το μυαλό μου να πετάξω τη ρακέτα και να κάνω κάτι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»