«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό», λέει φωτογράφος που τον είδε – BINTEO
11:44 - 20/12/2021
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως τελικά δεν βρίσκεται στο Μεξικό, αλλά παραμένει στη Θεσσαλονίκη.
Το άρθρο «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό», λέει φωτογράφος που τον είδε – BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό»
“Πέρασε μπροστά στα μάτια μου το αυτοκίνητο, μεσημέρι προς απόγευμα”. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως τελικά δεν βρίσκεται στο Μεξικό, αλλά παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης, μιλώντας στο Πρωινό, αποκάλυψε πως χθες τον είδε μπροστά του στη Θεσσαλονίκη. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά στα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν είναι στο Μεξικό είναι στη Θεσσαλονίκη» λέει ένας φωτογράφος που ισχυρίζεται ότι τον είδε (vid)
Μετά τα όσα έγιναν, κυκλοφόρησε η φήμη ότι πήγε στο εξωτερικό Στη Θεσσαλονίκη είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και όχι στο Μεξικό όπως κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες σύμφωνα με όσα είπε…
Διαβάστε το στο politik.gr«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό», λέει φωτογράφος που τον είδε
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως τελικά δεν βρίσκεται στο Μεξικό, αλλά παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης, μίλησε στο «Πρωινό», αποκάλυψε πως χθες τον είδε μπροστά του στη Θεσσαλονίκη. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά στα μάτια μου το αυτοκίνητο, μεσημέρι προς απόγευμα», είπε ο φωτογράφος […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό» (VIDEO)
“Πέρασε μπροστά στα μάτια μου το αυτοκίνητο, μεσημέρι προς απόγευμα”. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται πως τελικά δεν βρίσκεται στο Μεξικό,...
The post «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr