Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Πώς μπορούν να μου το κάνουν αυτό;» – Ξεσπά η πρώην σύντροφός του

13:02 - 20/12/2021

Ξεσπά η κοπέλα που έχει καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο. «Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης και του τίτλου του βίντεο δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς μπορούν να μου το κάνουν αυτό; Δεν καταλαβαίνουν;», τονίζει. Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναφέρεται και στις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο παρουσιαστής πήγε στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του, σχολιάζοντας: «δεν ξέρω αν θα γυρίσει για να πληρώσει αυτό που έκανε». Σημειώνεται πως οι νέες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για ανατροπή, με φωτογράφο να υποστηρίζει πως τον είδε με τα μάτια του κοντά στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Ολόκληρη η δήλωση της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτό

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από κοπέλα για ροζ βίντεο

Ο Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε μιλώντας πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία  - «Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε 

Διαβάστε το στο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή» – Ξεσπά ο ξάδερφος του

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τόνισε πως εδώ και χρόνια δεν είχαν οι δυο τους σχέσεις και ότι ο ξάδερφος του φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή. «Είμαι δικηγόρος αλλά δεν είμαι ο δικηγόρος του. Ούτε ήξερα, ούτε είμαι ούτε θα υπάρξει περίπτωση να είμαι. Και να μου το ζητούσε δεν θα το έκανα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία – «Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…» είπε Συνεχίζεται ο σάλος για τον τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά από την αρχική καταγγελία, ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη δράση του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, ενώ πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική […] The post Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από κοπέλα για ροζ βίντεο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένοι στο Πρωινό – «Ξεφτίλας άντρας»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο σε πολλά sites από μια νεαρή κοπέλα, μετά την αρχική καταγγελία σε βάρος του […] The post Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαρισμένοι στο Πρωινό – «Ξεφτίλας άντρας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Φωτογραφίες που τον δείχνουν να απολαμβάνει τη βόλτα με τον σκύλο του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει στην Ελλάδα και μία νέα, πολύ σοβαρή καταγγελία, έχει δει το φως To άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Φωτογραφίες που τον δείχνουν να απολαμβάνει τη βόλτα με τον σκύλο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε κινδυνεύει με σύλληψη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε κινδυνεύει με σύλληψη

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Συνεχίζεται ο σάλος για τον τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά από την αρχική καταγγελία, ανοίγουν κι άλλα στόματα για τη δράση του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, ενώ πολλές κοπέλες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του, πανικοβλημένες άρχισαν την αναζήτηση. Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως έχει στα χέρια […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του για ροζ βίντεο (VIDEO)

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς η μία καταγγελία φέρεται να διαδέχεται την άλλη. Στην εκπομπή... The post Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του για ροζ βίντεο (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας