Βασίλης Μπισμπίκης: Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα, είναι αμοιβαίο (Video)

18:46 - 20/12/2021

Καλεσμένος στην ΕΡΤ1 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο, Βασίλης Μπισμπίκης.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω πάει στα μπουζούκια στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Βασίλης Μπισμπίκης και φυσικά ρωτήθηκε για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω πάει στα μπουζούκια στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βασίλης Μπισμπίκης – «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα, είμαι ευτυχισμένος»

«Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Μπισμπίκης – «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα, είμαι ευτυχισμένος»

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω πάει στα μπουζούκια στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έπαιζαν πάντα αυτά στην ζωή μου, μου αρέσουν τα μπουζούκια και πηγαίνω, και στην Βανδή και στον Κονταρό και στον Μαζωνάκη».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)