Ημαθία: Έχασε μάνα κι αδερφή από κορονοϊό και ξεσπά κατά του πνευματικού τους – Τις έστειλε στον άλλο κόσμο
03:58 - 21/12/2021
Μέσα σε λίγες εβδομάδες ένας άνδρας από το Ζερβοχώρι Ημαθίας, έχασε τη μητέρα του και την αδερφή που νόσησαν με κορονοϊό. Αμφότερες, καταγγέλλει, πίστεψαν στον πνευματικό τους, που ήταν κατά των εμβολίων. Ο Γεώργιος Διαμαντίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ανέφερε πως «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά η μητέρα μου φοβόταν στην αρχή. Συμβουλεύθηκε τον πνευματικό της και ο πνευματικός της της λέει “τέκνο μου, μην το κάνεις, δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει ο Θεός κι αν γίνει κάτι ο Άγιος Λουκάς θα έρθει…». Μεγάλη μερίδα κατοίκων στο συγκεκριμένο χωριό παραμένει ανεμβολίαστη αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν χάσει τη ζωή τους α
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ημαθία: Έχασε μάνα κι αδερφή από κορωνοϊό – «Ο πνευματικός της, της είπε να μην εμβολιαστεί»
Με διαφορά λίγων εβδομάδων έφυγαν μάνα και κόρη σε ένα χωριό της Ημαθίας. Είχαν πιστέψει στον πνευματικό τους που ήταν κατά των εμβολίων. Ο Γεώργιος Διαμαντίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά η μητέρα μου φοβόταν στην αρχή. Συμβουλεύθηκε τον […]
The post Ημαθία: Έχασε μάνα κι αδερφή από κορωνοϊό – «Ο πνευματικός της, της είπε να μην εμβολιαστεί» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr“Τις έστειλε στον άλλο κόσμο”: Έχασε μάνα και αδερφή από κορονοϊό και ξεσπά κατά του πνευματικού τους
ΗΜΑΘΙΑ ΝΕΑ: Μέσα σε λίγες εβδομάδες ένας άνδρας από το Ζερβοχώρι Ημαθίας, έχασε τη μητέρα του και την αδερφή που νόσησαν με κορονοϊό. Αμφότερες, καταγγέλλει, πίστεψαν στον πνευματικό τους, που ήταν κατά των εμβολίων. Ο Γεώργιος Διαμαντίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ανέφερε πως «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΗμαθία: Έχασε μάνα κι αδερφή από κορωνοϊό – «Ο πνευματικός της, της είπε να μην εμβολιαστεί» (vdeo)
Το ξέσπασμα του γιου της 60χρονης από το Ζερβοχώρι
Διαβάστε το στο topontiki.grΕχασε μάνα και αδελφή από κορονοϊό – καταγγέλλει τον πνευματικό τους: «Τις έστειλε στον άλλο κόσμο»
«Γιατί ρθαν στο σπίτι και ούρλιαζαν και τσίριζαν “γιατί έφυγες;”… Τι έφυγε; Εσύ έβαλες το χέρι σου να την στείλεις στον άλλο κόσμο», λέει ο γιος οργισμένος για το χαμό της μητέρας του που φοβόταν να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19 και ακολουθούσε τις «συμβουλές» του πνευματικού της να μην το κάνει
The post Εχασε μάνα και αδελφή από κορονοϊό – καταγγέλλει τον πνευματικό τους: «Τις έστειλε στον άλλο κόσμο» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΟργισμένος γιος 60χρονης: Ο πνευματικός της την έστειλε στον άλλο κόσμο
«Προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει το εμβόλιο, αλλά φοβόταν», λέει ο γιος της 60χρονης.
Το άρθρο Οργισμένος γιος 60χρονης: Ο πνευματικός της την έστειλε στον άλλο κόσμο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr60χρονη πέθανε από κορωνοϊό – Οργισμένος ο γιος της : “Ο πνευματικός της την έστειλε στον άλλο κόσμο”
Με διαφορά λίγων εβδομάδων πέθαναν από επιπλοκές του κορονοϊού, μάνα και κόρη, σε ένα χωριό της Ημαθίας. Οι άτυχες γυναίκες είχαν πιστέψει στον πνευματικό τους, που ήταν κατά των εμβολίων, όπως καταγγέλλει ο γιος της 60χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο Γεώργιος Διαμαντίδης αναφέρει χαρακτηριστικά «προσπαθούσα εδώ και κοντά έναν χρόνο να πείσω την μητέρα μου να κάνει […]
Διαβάστε το στο dete.gr