Κυβέλη Χατζηευστρατίου: 8+1 πράγματα που δεν ξέραμε για την νικήτρια του GNTM 4

07:30 - 21/12/2021

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η νικήτρια του GNTM 4. Είναι μία από τις παίκτριες που περπάτησε μπροστά από τους κριτές στο ID Catwalk καταφέρνοντας να τους εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εκτός από τον τίτλο του GNTM 4 και το συμβόλαιο με το Elite Model, κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ένα κοσμήματα και ένα […] The post Κυβέλη Χατζηευστρατίου: 8+1 πράγματα που δεν ξέραμε για την νικήτρια του GNTM 4 appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Οι πρώτες δηλώσεις της νικήτριας του GNTM4

To reality μόδας έφτασε στο τέλος του και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία τόσο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κυβέλη Χατζηευστρατίου – GNTM: Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ

«Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν μπορούσα να σταματήσω τα κλάματα. Πίστευα ότι θα είμαι εγώ και η Όλγα στην τελική δυάδα. Ψήφισα πολλές φορές τον εαυτό μου. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος έβλεπα καρδούλες και αστεράκια. Όταν έμαθα ότι είμαι η νικήτρια, ένιωσα ότι τους αγαπώ όλους. Ο Στυλιανός και ο Θάνος δεν μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ»

Καλεσμένη στο “Breakfast@star” ήταν σήμερα η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Η μεγάλη νικήτρια του GNTM βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Star […] The post Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

GNTM – Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της

Μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 αναδείχθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από To άρθρο GNTM – Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

GNTM 4: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια

Όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό

Διαβάστε το στο news.gr

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την Καισαρειά Κοζάνης μεγάλη νικήτρια του GNTM!

Η πανέμορφη 19χρονη Κυβέλη Χατζηευστρατίου, με καταγωγή από την Καισαρειά Κοζάνης, που ζει τα τελευταία χρόνια στην Κέρκυρα, είναι η μεγάλη νικήτρια του greece next top model. Ο τελικός διεξήχθη χθες το βράδυ και η Κυβέλη αναδείχθηκε μεγάλη νικητήρια, κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα χρυσό συμβόλαιο με πρακτορείο μόδας Η Κυβέλη, με […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»