Ντόρα Μπακογιάννη: «Κατραπακιά» ο καρκίνος – Είναι μια αρρώστια που παλεύεται επιτυχώς

10:28 - 21/12/2021

Η Ντόρα Μπακογιάννη, δυναμική και ανθρώπινη, μίλησε για τον καρκίνο και το πώς διαχειρίζεται την «κατραπακιά» που της έφερε αυτή η χρονιά

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου, παλεύεται η αρρώστια που λέγεται καρκίνος

«Ο καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού». Αυτό ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας – σε μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης, μίλησε για τον καρκίνο, την πολιτική, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την οικογένειά της. «Αυτή η χρονιά μου έφερε μια […] The post Ντόρα Μπακογιάννη: Κάνω τις θεραπείες μου, παλεύεται η αρρώστια που λέγεται καρκίνος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό