Παπαγγελόπουλος: Για τον Σαμαρά από Μίμης και τις βόλτες μας σε ταβέρνες και τα σπίτια μας, έγινα Ρασπούτιν (Video)
10:33 - 10/10/2019
«Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου κι αρκετά καλές σχέσεις με τον Σαμαρά. Από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ» είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο Open TV, αναφορικά με τον καταρτισμό προανακριτικής επιτροπής για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis. […]
The post Παπαγγελόπουλος: Για τον Σαμαρά από Μίμης και τις βόλτες μας σε ταβέρνες και τα σπίτια μας, έγινα Ρασπούτιν (Video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Με τον Σαμαρά συναντήθηκα και σε ταβέρνες και σε σπίτια. Τώρα έγινα γι αυτόν Ρασπούτιν»
Νέες βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. «Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου κι αρκετά καλές σχέσεις με τον Σαμαρά. Από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ» είπε ο πρώην […]
Διαβάστε το στο altsantiri.grΔημήτρης Παπαγγελόπουλος: Για τον Σαμαρά από τις ταβέρνες και τα σπίτια μας, έγινα Ρασπούτιν
«Βόμβες» από τον πρώην υπουργό στο Open TV για Ράικου και Σαμαρά Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο Open TV, αναφορικά με τον καταρτισμό προανακριτικής επιτροπής για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis. «Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου κι αρκετά καλές σχέσεις με τον Σαμαρά. Από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, […]
The post Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Για τον Σαμαρά από τις ταβέρνες και τα σπίτια μας, έγινα Ρασπούτιν appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr