Μητσοτάκης σε υπουργικό: Απέρριψα τα rapid test γιατί ήταν άδικο για τους εμβολιασμένους – Θα χορηγηθούν δυο δωρεάν self test

12:16 - 21/12/2021

Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού: Με τη σημερινή μας συνεδρίαση ολοκληρώνεται μία δύσκολη αλλά, πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, παραγωγική χρονιά. Και με τα σχέδια νόμου τα οποία θα συζητήσουμε και θα εγκρίνουμε σε λίγο οι νέοι νόμοι που έχουμε προωθήσει και υλοποιήσει σε όλους τους τομείς ξεπερνούν πια τους 250. Η ατζέντα μας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης σε υπουργικό: Απερρίψα τα rapid test, ήταν άδικο για εμβολιασμένους

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι στην δεύτερη γραμμή άμυνας, εμπεριέχονται και μέτρα, όπως ωράριο σε εστίαση και διασκέδαση και τηλεργασία

Διαβάστε το στο Skai.gr

Μητσοτάκης σε υπουργικό: «Απέρριψα τα rapid test, ήταν άδικο για εμβολιασμένους»

Ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε το γιατί απέρριψε την εισήγηση για rapid test και σε εμβολιασμένους, ενώ ανέφερε ότι στην δεύτερη γραμμή άμυνας, εμπεριέχονται και μέτρα, όπως ωράριο σε εστίαση και διασκέδαση και τηλεργασία.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μητσοτάκης σε υπουργικό: «Απέρριψα τα rapid test γιατί ήταν άδικο για τους εμβολιασμένους»

Στο γιατί απέρριψε την εισήγηση για rapid test και σε εμβολιασμένους εξήγησε κατά την εισήγηση του στο υπουργικό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού: Με τη σημερινή μας συνεδρίαση ολοκληρώνεται μία δύσκολη αλλά, πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, παραγωγική χρονιά. Και με τα σχέδια νόμου τα οποία θα συζητήσουμε και θα ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας