Στέλιος Παρλιάρος: «Γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν ισχύει»
14:26 - 22/12/2021
Συνέντευξη στο Love it έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του
To άρθρο Στέλιος Παρλιάρος: «Γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν ισχύει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Ο γνωστός ζαχαροπλάστης εξήγησε και τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση
Διαβάστε το στο Στέλιος Παρλιάρος: Γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν ισχύει
«Ό,τι fake news ακούω, τα ακούω από τα παιδιά στο εργαστήριο. Εμένα δε με ενδιαφέρουν» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο γνωστός σεφ.
Διαβάστε το στο Τι απάντησε ο Στέλιος Παρλιάρος στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο;
O Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία, στα talent shows αλλά και στις φήμες...
Διαβάστε το στο ZouglaΤι λέει ο Στέλιος Παρλιάρος για το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Ο αγαπημένος σεφ εξήγησε τι έχει ξεκαθαρίσει τι ισχύει για το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου.
Διαβάστε το στο Στέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Ο γνωστός Ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος απάντησε ξανά στις φήμες και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως έχει παιδί με τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο. Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it» λέγοντας αρχικά: «Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ο κόσμος με ζητάει. Στην τηλεόραση ήδη έκαναν μαγειρική πριν τα talent show. Τα talent show δεν είναι εκπαιδευτικά, αλλά έχουν βάλει τον κόσμο στην κουζίνα. Δεν θα μπορούσα να είμαι κριτής σε ένα τέτοιο show γιατί είμαι καλός, δεν θέλω να πικράνω τον κόσμο». Στη συνέχεια ο ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Εγώ είμαι ζαχαροπλάστης, δεν θέλω να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή. Αν μπείτε στη google, γράφουν ότι εγώ έχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤι απάντησε ο Στέλιος Παρλιάρος στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο;
O Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία, στα talent shows αλλά και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι»
«Δεν μπορείς να κατακρίνεις κάποιον ή να λες κουτσομπολιά, τα οποία δεν ισχύουν», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.
Διαβάστε το στο thebest.grΣτέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι
«Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ο κόσμος με ζητάει. Στην τηλεόραση ήδη έκαναν μαγειρική πριν τα talent show. Τα talent show δεν είναι εκπαιδευτικά, αλλά έχουν βάλει τον κόσμο στην κουζίνα. Δεν θα μπορούσα να είμαι κριτής σε ένα τέτοιο show γιατί είμαι καλός, δεν θέλω να πικράνω τον κόσμο. Εγώ είμαι ζαχαροπλάστης, δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης απάντησε και στα δημοσιεύματα […]
The post Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣτέλιος Παρλιάρος: Πώς απαντά στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο (Video)
Τι απάντηση δίνει στα εν λόγω δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς
Διαβάστε το στο topontiki.grΣτέλιος Παρλιάρος: Tι απάντησε στις φήμες ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
O Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του απουσία, αλλά και στις φήμες που τον θέλουν να έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
«Αν μπείτε στο google, γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Αυτή είναι μία πολύ παλιά ιστορία. Το έχω δηλώσει πολλές φορές. Δε μπορείς να κατακρίνεις κάποιον και να λες κουτσομπολιά τα οποία δεν ισχύουν. Εγώ με τον Φώτη είμαστε πάρα πολύ φίλοι, έχουμε κάνει παρέες, γλέντια, έχουμε ταξιδέψει… Τον γνώρισα πριν από 22 χρόνια στο «Σαν στο σπίτι σας». Και με τη Μαρία Μπακοδήμου είμαστε φίλοι. Αυτό δε σημαίνει ότι δύο φίλοι επειδή είναι γνωστοί στην τηλεόραση έχουν κάνει γάμο και το παιδί είναι δικ
Διαβάστε το στο pronews.grΣτέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι
«Τον γνώρισα, όπως και τη Μαρία Μπακοδήμου, πριν 22 χρόνια»
Διαβάστε το στο news.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι»
«Δεν μπορείς να κατακρίνεις κάποιον ή να λες κουτσομπολιά, τα οποία δεν ισχύουν», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος. Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης απάντησε και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ο κόσμος με […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤι λέει ο Στέλιος Παρλιάρος για το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση, τα talent shows και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο αγαπημένος σεφ μιλώντας στo Love it εξήγησε ότι έχει ξεκαθαρίσει τι ισχύει για το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου. «Αν μπείτε στο google, γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Αυτή είναι μία πολύ παλιά […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr