Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πρώτη δήλωση του δικηγόρου του – «Έχει μετανιώσει, εμφανίστηκε για να βοηθήσει την έρευνα»

19:18 - 22/12/2021

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «έχει μετανιώσει» ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί «για να βοηθήσει την έρευνα των αρχών», σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: "Είναι συντετριμμένος, έχει μετανιώσει πραγματικά" δηλώνει ο δικηγόρος του

Για κατακριτέα συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο ο δικηγόρος του - Άρχισαν οι έρευνες στο σπίτι του παρουσιαστή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχω ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βοηθήσω την έρευνα των Αρχών»

Ο κ. Γεώργιος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λέει στο protothema.gr: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να... The post Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχω ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βοηθήσω την έρευνα των Αρχών» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την παράδοσή του – «Έχω ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βοηθήσω την έρευνα των Αρχών»

Μετά την παράδοση και τη σύλληψή του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα του δικηγόρου του. Έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει, ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί, για να βοηθήσει την έρευνα των Αρχών. Αυτή ήταν η τοποθέτηση του πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Άρβυλα» μέσω του δικηγόρου του, Γεώργιου Δακουρά. «Για να προφυλακιστεί ο […] The post Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την παράδοσή του – «Έχω ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βοηθήσω την έρευνα των Αρχών» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)