Πρώτες δηλώσεις Παναγιωτόπουλου: Έχω ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις μου

19:26 - 22/12/2021

Την πρώτη τοποθέτηση μετά τη σύλληψή του, μέσω του δικηγόρου κ. Γεωργίου Δακουρά, έκανε o Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όπως είπε, έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει, ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί, για να βοηθήσει -όπως ισχυρίζεται- την έρευνα των Αρχών. Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης, ο δικηγόρος του, κ. Δακουράς, αναφέρει: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έχω ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βοηθήσω την έρευνα των Αρχών

Ο κ. Γεώργιος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είπε: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση, αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο».

Διαβάστε το στο

Στάθη Παναγιωτόπουλου: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψή του

Σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχω ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βοηθήσω τις Αρχές»

O κ. Γεώργιος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λέει στο protothema.gr: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση, αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο» – «Ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του»… Την πρώτη τοποθέτηση μετά τη σύλληψή του, μέσω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έχει ζητήσει συγγνώμη και θέλει να βοηθήσει τις αρχές»

Σε ειδησεογραφικό σαιτ μίλησε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση του πελάτη του. Αναλυτικά όσα είπε στο protothema.gr: Αναφερόμενος για την προφυλάκιση του…

Διαβάστε το στο politik.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για να απολογηθεί τη προσεχή Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα αφορά στο αδίκημα της ανακοίνωσης…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους