Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πουλάει... τρέλα - "Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος" τα πρώτα λόγια του στην ΕΛ.ΑΣ

20:10 - 22/12/2021

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες για διακίνηση παράνομου υλικού στο διαδίκτυο

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρνείται τα πάντα ο Παναγιωτόπουλος: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος - Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00 στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το στο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Έχω ζητήσει συγγνώμη» [video]

Ο κ. Γεώργιος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λέει στο protothema.gr: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση, αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο» – «Ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του». πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραδόθηκε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Έχω ζητήσει συγγνώμη» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις