Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πουλάει... τρέλα - "Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος" τα πρώτα λόγια του στην ΕΛ.ΑΣ
20:10 - 22/12/2021
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες για διακίνηση παράνομου υλικού στο διαδίκτυο
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρνείται τα πάντα ο Παναγιωτόπουλος: Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος - Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε λίγο πριν από τις 16:00 στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε το στο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Έχω ζητήσει συγγνώμη» [video]
Ο κ. Γεώργιος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λέει στο protothema.gr: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση, αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο» – «Ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του». πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραδόθηκε […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Έχω ζητήσει συγγνώμη» [video].
Διαβάστε το στο fimes.gr