Σοκάρει η περιγραφή 18χρονου που ανήλικοι τον απείλησαν με μαχαίρι στο Μενίδι: «Ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω»
09:36 - 23/12/2021
Τον τρόμο που έζησε με έναν ακόμα φίλο του το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε λεωφορείο στο Μενίδι περιγράφει ένας 18χρονος. Όπως αναφέρει ο νεαρός, ο ίδιος και ένας φίλος του έπεσαν θύματα κλοπής, από τέσσερις ανήλικους, ηλικίας 15-17 ετών, που τους απείλησαν με μαχαίρι, λέγοντάς τους ακόμα και ότι θα τους σκοτώσουν. Όπως περιγράφει ο 18χρονος στην κάμερα της ΕΡΤ, αυτός και ένας φίλος του επέβαιναν στο λεωφορείο για να πάνε σινεμά στις 17:30 την περασμένη Τρίτη, όταν τέσσερις ανήλικοι, ανέβηκαν σε κάποια στάση και αφού τους έβαλαν το μαχαίρι στα πλευρά, τους πήραν χρήματα και κινητά τηλέφωνα. «Με πλησίασε αρχικά ο ένας και μου έπιασε συζήτηση για τα μαλλιά μου. Μετά με έκλεισε σε μια γ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η περιγραφή 18χρονου που τον λήστεψαν ανήλικοι: «Ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω, δώσε μου τα λεφτά σου»
Απίστευτα βίαιοι οι νεαροί ληστές
Διαβάστε το στο news.grΣοκάρει 18χρονος που ανήλικοι τον απείλησαν με μαχαίρι: «Ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω»
Τον τρόμο που έζησε με έναν ακόμα φίλο του το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε λεωφορείο στο Μενίδι περιγράφει ένας 18χρονος. Όπως αναφέρει ο νεαρός, ο ίδιος και ένας φίλος του έπεσαν θύματα κλοπής, από τέσσερις ανήλικους, ηλικίας 15-17 ετών, που τους απείλησαν με μαχαίρι, λέγοντάς τους ακόμα και ότι θα τους σκοτώσουν. Όπως περιγράφει […]
Διαβάστε το στο irafina.gr