Στέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
15:32 - 23/12/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος και μεταξύ άλλων απάντησε και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ο κόσμος με ζητάει. Στην τηλεόραση ήδη έκαναν μαγειρική πριν τα talent show. Τα talent show δεν είναι εκπαιδευτικά, αλλά έχουν βάλει τον κόσμο στην κουζίνα. Δεν […]
The post Στέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Παρλιάρος: Δεν έχω παιδί με τον Σεργουλόπουλο
Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος και μεταξύ άλλων απάντησε και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ο κόσμος με ζητάει. Στην τηλεόραση ήδη έκαναν μαγειρική πριν τα talent show. Τα talent show δεν είναι εκπαιδευτικά, αλλά έχουν βάλει τον κόσμο […]
Διαβάστε το στο dete.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο»
Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο» Ο γνωστός ζαχαροπλάστης εξήγησε και τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος και μεταξύ άλλων απάντησε και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ο κόσμος με ζητάει. Στην τηλεόραση […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr