Μεγάλη απουσία για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι

19:56 - 23/12/2021

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Αναμένεται τιμωρία για τον Παναθηναϊκό από τον Αθλητικό Δικαστή της Ευρωλίγκας, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. The post «Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

«Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Ρίψη αντικειμένων στον πάγκο του Ολυμπιακού αναφέρουν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Αναμένεται τιμωρία για τον Παναθηναϊκό από τον Αθλητικό Δικαστή της Ευρωλίγκας, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Οι τρεις διαιτητές του ματς Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλιγια Μπελόσεβιτς, Καρμέλο Πατέρνικο κάνουν αναφορά στο […] The post «Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του ντέρμπι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

«Καίει» τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

«Καίει» τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το φύλλο αγώνα του ντέρμπι 24/12/2021 Αναμένεται τιμωρία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ από τον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Οι τρεις διαιτητές του ματς Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλιγια Μπελόσεβιτς, Καρμέλο Πατέρνικο κάνουν αναφορά στο φύλλο αγώνα για ρίψη αντικειμένων προς τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι τρεις ρέφερι προς τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά εκσφενδονίστηκαν νερά, κέρματα και μία μπαταρία.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

«Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

Αναμένεται τιμωρία για τον Παναθηναϊκό από τον Αθλητικό Δικαστή της Ευρωλίγκας, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Οι τρεις διαιτητές του ματς Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλιγια Μπελόσεβιτς, Καρμέλο Πατέρνικο κάνουν αναφορά στο φύλλο αγώνα για ρίψη αντικειμένων προς τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι τρεις ρέφερι προς […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου