Αυτές είναι οι μάσκες που πρέπει να φοράμε από αύριο σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ – Οι τιμές

20:08 - 23/12/2021

Αυτές είναι οι μάσκες που πρέπει να φοράμε από αύριο σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ – Οι τιμές Υποχρεωτική θα είναι πλέον η χρήση της μάσκας ΚΝ-95, για είσοδο των πολιτών σούπερ μάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 6 το πρωί. Έτσι, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Θ. Πλεύρη, τη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Τι είναι η μάσκα KN-95 που θα πρέπει να φοράμε σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ

Τη χρήση μάσκας ΚΝ-95 αυξημένης προστασίας, για την είσοδο των πολιτών…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Τι είναι η μάσκα KN-95 που θα φοράμε σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΑΣΚΑ: Τι είναι η μάσκα KN-95 που θα φοράμε σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ Ειδήσεις: Διπλή μάσκα ή μάσκα N95 στα σούπερ μάρκετ και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι ένα από τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, έπειτα από εισήγηση των ειδικών. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Η μάσκα KN-95 διαθέτει πέντε επίπεδα […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Αυτές είναι οι μάσκες που φοράμε από σήμερα στα σούπερ μάρκετ και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -Διπλή ή N95

Ένα νέο πλαίσιο μέτρων, με ειδική οδηγία για τις μάσκες, τίθεται σε ισχύ για τα σούπερ μάρκετ και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης τα νέα μέτρα που τίθενται σε εφαρμογή για το διάστημα των εορτών. Μεταξύ αυτών, είναι και η επαναφορά του υποχρεωτικού μέτρου χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς και […] The post Αυτές είναι οι μάσκες που φοράμε από σήμερα στα σούπερ μάρκετ και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -Διπλή ή N95 appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή