Ζιμπάμπουε Σεραφείμ: Το μήνυμα των Χριστουγέννων στη ζωή μας

23:42 - 23/12/2021

ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος. Το άρθρο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ: Το μήνυμα των Χριστουγέννων στη ζωή μας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι δημοφιλείς Onirama θα περάσουν το βράδυ των Χριστουγέννων στην Πάτρα

Οι δημοφιλείς Onirama με frontman τον Θοδωρή Μαραντίνη που τους θυμόμαστε και από ένα ανοικτό live που είχαν κάνει στην πλατεία Γεωργίου αλλά και από το μουσικό live τους στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας, θα βρίσκονται κοντά μας τα φετινά Χριστούγεννα, πρωτοστατώντας σ’ ένα live Christmas Party σε γνωστό χώρο νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πόσα κρούσματα κατέγραψε την παραμονή των Χριστουγέννων η Λακωνία

Σήμερα, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 7.665 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 624 συμπολίτες μας, ενώ έχουμε 94 καταγεγραμμένους θανάτους, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 20.292 συνολικά στη χώρα. Σύμφωνα με τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων 68 καταχωρήθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας. Το άρθρο Πόσα κρούσματα κατέγραψε την παραμονή των Χριστουγέννων η Λακωνία εμφανίστηκε πρώτα στο Laconialive.gr - Η ενημερωτική ιστοσελίδα της Λακωνίας, Νέα και ειδήσεις.

Διαβάστε το στο laconialive.gr

Τα Εννιά Φαγιά την Παραμονή των Χριστουγέννων στη Θράκη

«Γεροσύνη, καλοσύνη και πολύ μπερεκέτ’». Κείμενο: Ευάγγελος Σ. Σοβαράς (Καστροπολίτης) Την Παραμονή των Χριστουγέννων, από το πρωί ομάδες παιδιών ψέλνουν τα κάλαντα και μεταφέρουν το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, στα χωριά και στις πόλεις. Στους καλαντιστές συνήθως κερνούν γλυκά ή ξηρούς καρπούς και πλέον δίνουν κυρίως χρήματα. Το βράδυ της Παραμονής τελείται το εορταστικό τραπέζι, το τελευταίο της νηστείας, το πρώτο της γιορτής. «Τα εννιά φαγιά» και η ιερότητα στα τελετουργικά γεύματα των εορτώνΣτην περιοχή του Διδυμοτείχου, αλλά και γενικότερα στη Θράκη, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι (παλιότερα στο σοφρά)

Διαβάστε το στο alexpolisonline.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023