Νίκος Οικονομόπουλος: Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα – Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων

06:20 - 24/12/2021

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, για την πίστη του στον Χριστό αλλά και για…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα – Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, για την πίστη του στον Χριστό αλλά και για την προσωπική του διαδρομή.

Διαβάστε το στο

Νίκος Οικονομόπουλος: Η Θεία Κοινωνία που είναι «το φάρμακο των ανθρώπων» (ΒΙΝΤΕΟ)

OIKONOMOΠΟΥΛΟΣ: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό που τον έστειλε στο νοσοκομείο, το εμβόλιο που δεν πρόλαβε να κάνει και η Θεία Κοινωνία που είναι «το φάρμακο των ανθρώπων». Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για όλα σε μια σπάνια συνέντευξη. Είναι από τους τραγουδιστές που δεν εμφανίζεται συχνά και δεν δίνει συνεντεύξεις. Αλλά το βράδυ της Πέμπτης (23.12.2021) ο […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Οικονομόπουλος: Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι

«Ήταν μια περίοδος μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζομαι, όμως έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά πλέον αυτά δουλεύουν μόνο με εμβολιασμένους. Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ γιατί σκέφτηκα αρχικά μήπως έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου. Προγραμμάτιζα να κάνω το εμβόλιο μετά τις διακοπές μου». Το άρθρο Οικονομόπουλος: Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Ενώπιος Ενωπίω» στην πρώτη του συνέντευξη μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.Η νόσηση του Νίκου Οικονομόπουλου τον Αύγουστο από κορονοϊό έγινε πρώτο θέμα σε μερίδα του Τύπου, πόσο μάλλον που ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Τέσσερις μήνες μετά από την περιπέτεια της υγείας του, ο αγαπημένος τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τις στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο, τους λόγους που δεν εμβολιάστηκε και την βαθιά πίστη του στον Θεό. «Ήταν μια περίοδος, δυο μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο αν θυμάμαι καλά, τρεις, 17 με 18 Αυγούστου, που ήμασταν σε καλοκαιρινές διακοπές

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: «Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα γιατί μου γύρισε σε πνευμονία και πήγα στο νοσοκομείο»

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω κορονοϊού μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό το καλοκαίρι, πριν προλάβει να κάνει το εμβόλιο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος μάλιστα ανέφερε ότι ο κορονοϊός «τον βρήκε δύσκολα» και αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο για οξυγόνο. […] The post Νίκος Οικονομόπουλος: «Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα γιατί μου γύρισε σε πνευμονία και πήγα στο νοσοκομείο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες