Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας
10:38 - 24/12/2021
Μία ακόμα ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Το άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας
Ο Στέφανος έχει ρίζες από τη Ρωσία. Μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα. Παππούς του ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Σεργκέι Σάλνικοφ
Διαβάστε το στο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας
Ο Στέφανος έχει ρίζες από τη Ρωσία. Μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα. Παππούς του ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Σεργκέι Σάλνικοφ
Διαβάστε το στο tanea.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας
O Στέφανος Τσιτσιπάς να τρώει ψωμί με χαβιάρι.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει χαβιάρι ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας
Νέα αναφορά στη Ρωσία κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τενίστας τρώει ψωμί στο οποίο έχει βάλει πάνω χαβιάρι. Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε και έκανε τα σχόλια να πέφτουν βροχή έγραψε: «Πες μου ότι είσαι Ρώσος χωρίς να μου πεις ότι είσαι Ρώσος». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρεται με ανάρτησή του στη Ρωσία που είναι η πατρίδα του παππού του Σεργκέι Σαλνίκοφ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο τενίστας είχε αναρτήσει βίντεο στο Twitter στο οποίο μιλούσε άπταιστα ρωσικά φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ρωσίας. Ο παππούς του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής στη δεκαετία του ’40 και του ΄50 στη Σοβ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Tρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας (BINTEO)
«Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να μου πεις ότι είσαι Ρώσος» αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο βίντεο και τρώει μία φέτα ψωμί με μαύρο χαβιάρι, την ώρα που ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Ρωσίας. Σημειώνεται ότι ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας έχει ρωσικές ρίζες, μιας και η μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας (Video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο να τρώει ψωμί με χαβιάρι
Διαβάστε το στο topontiki.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει χαβιάρι ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας
Νέα αναφορά στη Ρωσία κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τενίστας τρώει ψωμί στο οποίο έχει βάλει πάνω χαβιάρι. Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε και έκανε τα σχόλια να πέφτουν βροχή έγραψε: «Πες μου ότι είσαι Ρώσος χωρίς να μου πεις ότι είσαι Ρώσος». Αυτή δεν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι και ακούει τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας (vid)
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο να τρώει ψωμί με χαβιάρι. Μάλιστα, έγραψε στο ποστ: «Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να πεις ότι είσαι…
Διαβάστε το στο politik.grΒΙΝΤΕΟ: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναχτυπά με... χαβιάρι και τον ρωσικό ύμνο!
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναχτυπά με... χαβιάρι και τον ρωσικό ύμνο!
24/12/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο να τρώει ψωμί με χαβιάρι.
«Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να μου πεις ότι είσαι Ρώσος» αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο βίντεο και τρώει μία φέτα ψωμί με μαύρο χαβιάρι, την ώρα που ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Ρωσίας.
Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας έχει ρωσικές ρίζες, μιας και η μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα και ο παππούς του ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Σεργκέι Σάλνικοφ.
Η ανάρτησ
Διαβάστε το στο filathlos.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: Τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να μου πεις ότι είσαι» αναφέρει ο τενίστας την ώρα που ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας.
Διαβάστε το στο pagenews.grΟ Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει χαβιάρι ακούγοντας τον Εθνικό ύμνο της Ρωσίας! Video
Στο Ντουμπάι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκεί όπου κάθε χρόνο προετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται. Ο Έλληνας τενίστας και Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης είχε διάθεση για χιούμορ και ανέβασε στα social media του ένα βίντεο όπου δείχνει πως έχει και μία πλευρά από… Ρωσία! «Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να μου πεις […]
The post Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει χαβιάρι ακούγοντας τον Εθνικό ύμνο της Ρωσίας! Video appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr