Ο Νίκος Κοκλώνης σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν»
12:26 - 25/12/2021
Στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για […]
The post Ο Νίκος Κοκλώνης σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κοκλώνης – «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν»
Ο πετυχημένος παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, «άνοιξε» την καρδιά του στην Σίσσυ Χρηστίδου
Διαβάστε το στο Κοκλώνης: Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν
Χριστούγεννα στην εκπομπή του MEGA , «Χαμογέλα και πάλι», έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, μιώντας μεταξύ άλλων για το χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που πέρασε στα επαγγελματικά του. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός. Σκέφτομαι ότι είμαι μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος και με ενοχλεί το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ να καταλάβω τους παρουσιαστές. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω. Έκανα το Celebrity Travel στον ΣΚΑΙ, όπου είχα παραγωγό. Κατάλαβα ότι εγώ έχω άλλο τρόπο σκέψης, και δεν μπορούσα να λειτουργήσω με παραγωγό και αποφάσισα να κάνω την παραγωγή μόνος μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε 12 παραγωγές στην Barking Well Media, 12 παιδιά»,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Κοκλώνης: «Συγχωρώ πάντα… Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν αλλά το ξέχασα»
«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός. Σκέφτομαι ότι είμαι μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος και με ενοχλεί το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ να καταλάβω τους παρουσιαστές. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω. Έκανα το Celebrity Travel στον ΣΚΑΙ, όπου είχα παραγωγό. Κατάλαβα ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κοκλώνης: «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν, αλλά το ξέχασα»
Καλεσμένος στο χριστουγεννιάτικο Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Δεκεμβρίου ο Νίκος Κοκλώνης.
To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν, αλλά το ξέχασα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟ Νίκος Κοκλώνης εξομολογείται: «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν»
Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που πέρασε στα επαγγελματικά του.
«Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες παραγωγοί με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος δημιουργικός», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης
«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός. Σκέφτομαι ότι είμαι μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος και με ενοχλεί το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ να καταλάβω τους παρουσιαστές. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω.
Έκανα το Celebrity Travel στον ΣΚΑΙ, όπου είχα παραγωγό. Κατάλαβα ότι εγώ έχω άλλο τρόπο σκέψης, και δεν μπορούσα να λειτο
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Νίκος Κοκλώνης εξομολογείται: «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν»
Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που πέρασε στα επαγγελματικά του. «Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες παραγωγοί με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος δημιουργικός», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκος Κοκλώνης: Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν - Συγχωρώ πάντα
Ο Νίκος Κοκλώνης, «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στην καριέρα του, καθώς και για το χαρακτήρα του.Στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε σήμερα Χριστούγεννα ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μίλησε για το χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που πέρασε στα επαγγελματικά του, αλλά και για την «αυτοάμυνα» στον χαρακτήρα του, να συγχωρεί τα πάντα. «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός. Σκέφτομαι ότι είμαι μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος και με ενοχλεί το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ να καταλάβω τους παρουσιαστές. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω. Έκανα το Celebrity Travel στον ΣΚΑΙ, όπου είχα παραγωγό. Κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΝίκος Κοκλώνης: «Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν»
Νίκος Κοκλώνης: «Δεν μου αρέσουν οι σταρ, είμαστε όλοι το ίδιο, Για εμένα σταρ είναι μια μαμά που κάθεται σπίτι με τα παιδιά της».
Διαβάστε το στο pagenews.gr