Ρούλα Πατεράκη: Η «κλοπή» που της έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης – «Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή»

11:34 - 26/12/2021

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία μίλησε για τη δύσκολη δουλειά του ηθοποιού, […] The post Ρούλα Πατεράκη: Η «κλοπή» που της έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης – «Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πατεράκη: Ο Λιγνάδης «έκλεψε» την ιδέα μου – «Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή» (vid)

«Την Αλίκη στις επαναλήψεις που γίνονται συνεχώς δεν μπορώ να τη δω στην τηλεόραση. Με πληγώνει, δε θέλω να τη βλέπω. Μου κάνει κακό ότι λείπει. Θυμάμαι ότι μου έλεγε για το παιδί της ότι “ο Γιάννης είναι αστέρι”», είπε αρχικά η Ρούλα Πατεράκη. Μιλώντας για τα μαθήματα υποκριτικής που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Πατεράκη: «Ο Λιγνάδης μου έκλεψε την ιδέα, δε με νοιάζει που είναι στη φυλακή»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε To άρθρο Ρούλα Πατεράκη: «Ο Λιγνάδης μου έκλεψε την ιδέα, δε με νοιάζει που είναι στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο