Ρούλα Πατεράκη: Η «κλοπή» που της έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης – «Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή»
11:34 - 26/12/2021
Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία μίλησε για τη δύσκολη δουλειά του ηθοποιού, […]
The post Ρούλα Πατεράκη: Η «κλοπή» που της έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης – «Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πατεράκη: Ο Λιγνάδης «έκλεψε» την ιδέα μου – «Δεν με απασχολεί που είναι στη φυλακή» (vid)
«Την Αλίκη στις επαναλήψεις που γίνονται συνεχώς δεν μπορώ να τη δω στην τηλεόραση. Με πληγώνει, δε θέλω να τη βλέπω. Μου κάνει κακό ότι λείπει. Θυμάμαι ότι μου έλεγε για το παιδί της ότι “ο Γιάννης είναι αστέρι”», είπε αρχικά η Ρούλα Πατεράκη. Μιλώντας για τα μαθήματα υποκριτικής που έκανε με την Ελένη Φουρέιρα, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡούλα Πατεράκη: «Ο Λιγνάδης μου έκλεψε την ιδέα, δε με νοιάζει που είναι στη φυλακή»
Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε
To άρθρο Ρούλα Πατεράκη: «Ο Λιγνάδης μου έκλεψε την ιδέα, δε με νοιάζει που είναι στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr