Κάρολος Παπούλιας: Όταν βραβευόταν για τη συμβολή του στις ελληνογερμανικές σχέσεις.
13:24 - 26/12/2021
Ένδειξη της σημαντικής παρακαταθήκης που αφήνει ο Κάρολος Παπούλιας στην πολιτική σκηνή του τόπου ήταν η σημαντική βράβευσή του, πριν από δύο χρόνια στη Γερμανία, ρεπορτάζ από την οποία αναδημοσιεύει…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καραμανλής για Παπούλια: Θα κρατήσω στη μνήμη μου τις μακρές συζητήσεις μας
Το συλλυπητήριο μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού
Διαβάστε το στο Κάρολος Παπούλιας – Όταν δάκρυσε από συγκίνηση – Η ομιλία που δεν κατάφερε να τελειώσει
Δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια που πέθανε το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 92 ετών. Με απόφαση της κυβέρνησης θα αποδοθούν οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους, ενώ αποφασίσθηκε να τηρηθεί εθνικό πένθος και οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες, από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις […]
Διαβάστε το στο Κάρολος Παπούλιας – Κώστας Καραμανλής: «Θα κρατήσω στη μνήμη μου τις μακρές συζητήσεις μας»
Κάρολος Παπούλιας: Ευπατρίδη πολιτικό που υπηρέτησε με αίσθημα ευθύνης τη χώρα χαρακτηρίζει τον Κάρολο Παπούλια ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει και μια προσωπική αναφορά στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Θα κρατήσω στη μνήμη μου τις μακρές συζητήσεις μας, αλλά και τη ζεστή φιλοξενία του στην πολυαγαπημένη του γη της Ηπείρου»,...
The post Κάρολος Παπούλιας – Κώστας Καραμανλής: «Θα κρατήσω στη μνήμη μου τις μακρές συζητήσεις μας» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grDEUTSCHE WELLE: Όταν ο Κάρολος Παπούλιας βραβευόταν για τη συμβολή του στις ελληνογερμανικές σχέσεις
Απεβίωσε την Κυριακή ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αναδημοσιεύουμε στη μνήμη του ρεπορτάζ από τη βράβευσή του πριν από δύο χρόνια για τη συμβολή του στις ελληνογερμανικές σχέσεις Γύρω στους 300 καλεσμένους παραβρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ (01.11.19) στο εξωκλήσι του Αγίου Πνεύματος του Πανεπιστημίου Χούμπολντ στο Βερολίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για την απονομή του […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr