Μιμή Ντενίση: «Δε μπορώ να κάνω τη ζωή μου σενάριο γιατί ζουν πολλοί»
15:36 - 26/12/2021
Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” αλλά και τη θεατρική παράσταση “Από Σμύρνη
To άρθρο Μιμή Ντενίση: «Δε μπορώ να κάνω τη ζωή μου σενάριο γιατί ζουν πολλοί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιμή Ντενίση: «Αν γινόταν η ζωή μου σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller»
«Δε μπορώ να τα πω όλα, γιατί η ζωή μου έχει άμεση σχέση με την πολιτική ζωή της χώρας, με την πολιτική ζωή άλλων χωρών, με την κοινωνική ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση: Αν γινόταν η ζωή μου σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller (Βίντεο)
«Δε μπορώ να τα πω όλα, γιατί η ζωή μου έχει άμεση σχέση με την πολιτική ζωή της χώρας, με την πολιτική ζωή άλλων χωρών, με την κοινωνική ζωή», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση: «Αν η ζωή μου γινόταν σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller» (Video)
«Νομίζω ότι είμαι η απόδειξη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα»
Διαβάστε το στο topontiki.grΝτενίση: Αν γινόταν η ζωή μου σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά και στη ζωή της, την οποία και χαρακτήρισε «μυθιστορηματική». Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δε δίστασε να αναφερθεί στην αγωνία που ένιωσε για το πώς θα υποδεχτεί το κοινό στην […]
Διαβάστε το στο dete.gr