Μιμή Ντενίση: «Αν γινόταν σενάριο η ζωή μου θα ήταν το μεγαλύτερο best seller»

16:16 - 26/12/2021

«Η ζωή μου έχει άμεση σχέση με την πολιτική ζωή της χώρας» Αναφορά στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην οποία πρωταγωνιστεί, έκανε η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για την ζωή της και την πορεία της. «Αγωνία έχω πάντα. Νομίζω ότι η αγωνία φεύγει όταν φεύγει και η ψυχή του καλλιτέχνη. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση: Αν γινόταν σενάριο η ζωή μου θα ήταν το μεγαλύτερο best seller

Για τη νέα της ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», που προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους, αλλά γενικότερα και για τη ζωή της έκανε λόγο η ηθοποιός, σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση. Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και σχολίασε αρχικά τον τρόπο που ο κόσμος υποδέχθηκε την νέα της ταινία. «Αγωνία έχω πάντα. Νομίζω ότι η αγωνία φεύγει όταν φεύγει και η ψυχή του καλλιτέχνη. Μέχρι τότε παραμένει. Όσο πιο πολύ παίζεις, κάνεις πράγματα, και όσο πιο πολύ σε τιμά το κοινό. Φέτος έκλεισα 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή, είναι μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη που έχω και προς τον Τύπο και προς το κοινό. Αυτό με συγκινεί πάντα και μου δημιουργεί ίσως πιο μεγάλη ευθύνη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μιμή Ντενίση: Αν γινόταν σενάριο η ζωή μου θα ήταν το μεγαλύτερο best seller

Η Μιμή Ντενίση ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου μίλησε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», αλλά και τη ζωή της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ντενίση: Αν γινόταν η ζωή μου σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά και στη ζωή της, την οποία και χαρακτήρισε «μυθιστορηματική». Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δε δίστασε να αναφερθεί στην αγωνία που ένιωσε για το πώς θα υποδεχτεί το κοινό στην […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”