«Η Άννα Βίσση ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παίρνει»
11:44 - 27/12/2021
Ο Αργύρης Παπαργυρόουλος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»… …για την Άννα Βίσση: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη […]
The post «Η Άννα Βίσση ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παίρνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει»
Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για άγνωστες πτυχές της τραγουδίστριας - Τι δήλωσε για την συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή - Η συνάντησή του με την Κλόντια Σίφερ
Διαβάστε το στο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η Άννα Βίσση ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παίρνει
Όσα δήλωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στην κάμερα του “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” για καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου κι όχι μόνο. …για την Άννα Βίσση: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει περισσότερα. Κάνουμε πρεμιέρα και μου λένε κάποια στιγμή ... Περισσότερα
To άρθρο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η Άννα Βίσση ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παίρνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η Άννα Βίσση περισσότερα από αυτά που παίρνει – Είναι μαγκάκι
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος το πρωί της Δευέρας (28/12) και όπως πάντα είχε πολλά να πει και να θυμηθεί από την επαγγελματική του πορεία καθώς έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της χώρας. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε για την Άννα Βίσση: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει περισσότερα. Κάνουμε πρεμιέρα και μου λένε κάποια στιγμή σε θέλει η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στο καμαρίνι. Μου λέει ο Καρβέλας πώς σου φαίνεται (τα φορέματα που φορούσε η Βίσση) και του λέω πα…ιές είναι όλα. “Δεν σας το είπα εγώ;”, λέει ο Καρβέλας. Έφυγε με
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr"Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει" [βίντεο]
"Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Από αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει ακόμα περισσότερα".
Διαβάστε το στο thetoc.grΑ.Παπαργυρόπουλος για Α.Βίσση: «Έχει απαιτήσεις - Ξοδεύει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει»
Ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία του με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, την Άννα Βίσση και στον Πασχάλη Τερζή.
Για την Άννα Βίσση, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Από αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει ακόμα περισσότερα. Κάνουμε πρεμιέρα και μου λένε κάποια στιγμή σε θέλει η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στο καμαρίνι. Μου λέει ο Καρβέλας: Πώς σου φαίνεται; Για τα φορέματα που φορούσε η Βίσση και του λέω: "πα…ιές είναι όλα". "Δεν σας το είπα εγώ;", λέει ο Καρβέλας. Έφυγε με το πρωινό αεροπλάνο για Μι
Διαβάστε το στο pronews.gr«Η Άννα Βίσση ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παίρνει»
“Μιλάμε δυο φορές την εβδομάδα με τον Πασχάλη Τερζή”. Ο Αργύρης Παπαργυρόουλος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»… …για την Άννα Βίσση: «Η Άννα Βίσση έχει απαιτήσεις, έχει άποψη και είναι μαγκάκι. Αυτά που παίρνει, που δεν είναι λίγα, είναι πολλά, ξοδεύει περισσότερα. Κάνουμε πρεμιέρα και μου λένε κάποια στιγμή σε θέλει η Άννα Βίσση […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑργύρης Παπαργυρόπουλος: "Η Άννα Βίσση ξοδεύει περισσότερα από αυτά που παίρνει"
"Μιλάμε δυο φορές την εβδομάδα με τον Πασχάλη Τερζή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr