Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος

13:56 - 27/12/2021

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ικονίου Θεόληπτος, αν και είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου της Pfizer.  Στενός συνεργάτης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, επιβεβαίωσε την πληροφορία, λέγοντας πως «ναι αληθεύει ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Πέμπτη» και συμπλήρωσε «δόξα τω Θεώ είμαι καλά, έχω πολύ ήπια συμπτώματα, συγκεκριμένα ένα ελαφρύ συνάχι και παραμένω σε απομόνωση στην οικία μου». Ο Μητροπολίτης Θεόληπτος είπε πως «έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου πράγμα το οποίο βοήθησε πολύ στην ήπια μόλυνση του κορωνοϊού, όπως με διαβεβαίωσε ο γιατρός μου». Είπε ακόμα πως «στενοχωριέμαι που αυτό συνέβη τούτες τις Αγιες Μέρες και δεν θα μπορέσω

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Μ. Χατζηγιάννης- Tι δήλωσε (vid)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ενημέρωσε σχετικά, μέσα από ένα βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Μ. Χατζηγιάννης- Tι δήλωσε (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις