Αυτά είναι τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ – Τι αλλάζει από τις 3 Ιανουαρίου

17:46 - 27/12/2021

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Ιανουαρίου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού. Ο κ. Πλεύρης έκανε έκκληση στους νέους που νοσούν να μην έρθουν σε επαφή με γονείς και παππούδες και ανακοίνωσε πως μετά τη σύσκεψη των ειδικών, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς θα λειτουργούν τα γήπεδα από τις 3 Ιανουαρίου

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Θάνο Πλεύρη για την ανάκοψη της πανδημίας του κορωνοϊού αφορούν και τα γήπεδα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, από τις 3 Ιανουαρίου θα επιτρέπονται θεατές σε ποσοστο 10% του εκάστοτε γηπέδου. Ωστόσο, το ανώτατο όριο στις εξέδρες όλων των γηπέδων θα είναι τα 1.000 άτομα. Οπως τόνισε […] The post Πώς θα λειτουργούν τα γήπεδα από τις 3 Ιανουαρίου appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Αυτα είναι τα επιδόματα που αυξάνονται από 1η Ιανουαρίου

Από 1η Ιανουαρίου το επίδομα ανεργίας θα φτάσει στα 407 ευρώ από 399,25 ευρώ που είναι σήμερα. Το ύψος του επιδόματος ανεργίας ορίζεται σε ποσοστό 55% του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη, ανεξαρτήτως από το αν ο άνεργος αμειβόταν με μηνιαίο μισθό ή ημερομίσθιο (προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε προστατευόμενο μέλος). Το ειδικό επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας […] The post Αυτα είναι τα επιδόματα που αυξάνονται από 1η Ιανουαρίου appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο